Κάνε σεξ!
make sex in athens with an escort

H ποιο εύκολη και εγγυημένη λύση στο να κάνεις απολαυστικό sex είναι να καλέσεις στο Your Angels. Διάλεξε μέσα από μια μεγάλη γκάμα συνοδών πολυτελείας και call girls in AthensΚάνε σεξ με μια πανέμορφη έσκορτ στην Αθήνα και ζήσε όμορφες ερωτικές στιγμές και σεξουαλική απόλαυση στο μέγιστο.

Το συχνότερο σεξ έχει συνδεθεί με θετικές αλλαγές, όπως χαμηλότερη πίεση, λιγότερο στρες και περισσότερη τρυφερότητα. Και ενώ δεν υπάρχουν απόλυτα στοιχεία ή κανόνες για αυτές τις καταστάσεις, όταν πρόκειται για τη συχνότητα του σεξ, δες παρακάτω τα στοιχεία από τις τελευταίες έρευνες που αποδεικνύουν πως όσο περισσότερο τόσο καλύτερα.

Η ιδανική συχνότητα

Έρευνα του 2015 υποστηρίζει ότι η γενική υγεία συνδέεται σε έναν βαθμό με τη συχνότητα του σεξ. Η ικανοποίηση σε μία σχέση βελτιώθηκε σταδιακά από το καθόλου σεξ στο να κάνεις σεξ μία εβδομάδα, αλλά δεν βελτιώθηκε περαιτέρω. Οπότε, η σεξουαλική συνεύρεση μία φορά την εβδομάδα θεωρήθηκε η ιδανική. Ωστόσο, η απαιτητική καθημερινότητα στέκεται εμπόδιο στην ανάγκη για περισσότερο σεξ ακόμα και μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα, όσο μεγαλώνει η ηλικία τόσο μειώνεται η σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι πρέπει να ξεχνούν το σεξ, αφού σε κάθε ηλικιακή ομάδα έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Τα ψυχολογική οφέλη

Υπάρχουν πολλά οφέλη στον συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο όταν κάνεις περισσότερο σεξ. Όταν κάνεις έρωτα απελευθερώνονται ορμόνες, όπως η κορτιζόλη, η αδρεναλίνη και η επινεφρίνη, οι οποίες συμβάλλουν στη μείωση του άγχους. Εκκρίνεται, επίσης, η οξυτοκίνη η οποία μας κρατά πιο ήρεμους, ενώ ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες μειώνουν τη νευρικότητα και το αίσθημα της κατάθλιψης. Γενικά, το σεξ έχει συνδεθεί με την αύξηση της αυτοπεποίθησης, τους υψηλότερους δείκτες ευτυχίας και την ανακούφιση από το στρες. Παράλληλα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και οδηγεί σε μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον σύντροφό μας.

Τα σωματικά οφέλη

Πέρα από την ψυχολογία μας, το περισσότερο σεξ συμβάλλει και στη σωματική μας υγεία. Το σεξ είναι μια μορφή άσκησης, η οποία ισούται με δραστηριότητες όπως το περπάτημα. Η κίνηση στη διάρκεια της ερωτικής πράξης συμβάλλει στην καλύτερη φυσική κατάσταση, βελτιώνει την κατάσταση των μυών και βοηθά στην απώλεια βάρους, αφού σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, καις περίπου 200 θερμίδες όταν κάνεις έρωτα για 30 λεπτά.

Το να είσαι πιο ενεργή σεξουαλικά, επηρεάζει και το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Το συχνό σεξ μειώνει τις πιθανότητες ενός κρυώματος ή γρίπης, ενώ έχει συνδεθεί και με την καλύτερη υγεία της καρδιάς. Η σεξουαλική δραστηριότητα βοηθά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνοντας την παροχή οξυγόνου σε όλο το σώμα, μειώνοντας ταυτόχρονα την αρτηριακή πίεση.