Άντρες… το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά το sex
health advise for sex

It’s classic. Δεν υπάρχει σοβαρός εραστής στην ιστορία του κινηματογράφου που να μην έχει ανάψει τσιγάρο μετά το sex. Στο κομοδίνο, πάντα δίπλα σε έναν αναπτήρα με προσωπικότητα, το πακέτο με τα τσιγάρα ήταν και είναι ο καλύτερος σύντροφος μετά την ερωμένη. Γιατί η απόλαυση δεν πρέπει να τελειώνει ποτέ. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Sex και τσιγάρο δεν πάνε μαζί. Είναι εχθροί και σου ζητούν, πολύ απλά, να διαλέξεις πλευρά; Sex ή τσιγάρο; Τσιγάρο ή sex;

Άντρες όρθιοι για όλα

Ο άντρας που θέλει να είναι ταύρος στο κρεβάτι ενδιαφέρεται πρώτα απ’ όλα για γρήγορη και με διάρκεια στύση. Ε, τότε καλά θα κάνει να μετράει αντίστροφα τις ρουφηξιές. Έρευνες έδειξαν ότι οι άντρες που έκοψαν το τσιγάρο άρχισαν να έχουν πολύ πιο ικανοποιητική στύση απ’ ότι πριν, ενώ η διέγερση τους ήταν πολύ ταχύτερη. Αυτή είναι μία φυσιολογική εξέλιξη για όσους ξέρουν τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος, αφού οι βλάβες που δημιουργεί στα αιμοφόρα αγγεία εμποδίζουν την σωστή ροή του αίματος με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η στυτική λειτουργία. Η συγκεκριμένη παρενέργεια, ίσως κριθεί πολύ πιο αποτελεσματική από την επιστημονική κοινότητα στην προσπάθεια που γίνεται για τη διακοπή του καπνίσματος από τους άντρες.

Η αλήθεια είναι εκπληκτικά αφοπλιστική. Τελικά οι άντρες φοβούνται περισσότερο το ενδεχόμενο μιας στυτικής δυσλειτουργίας παρά το ενδεχόμενο να νοσήσουν από μία σοβαρή ασθένεια που προκαλείται και συνδέεται άμεσα με το κάπνισμα.

Σε μικραίνει, δε σε μεγαλώνει

Αλήθεια, ποιος θέλει να βλέπει τον ανδρισμό του να μικραίνει; Σωστά μαντέψατε. Κανείς! Έλα όμως που το κάπνισμα τον μικραίνει. Και μάλιστα κατά 1 εκατοστό.

Κι ένα εκατοστό σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Και σε αυτή την περίπτωση για όλα ευθύνεται η μειωμένη ροή του αίματος που προκαλείται από το κάπνισμα η οποία επιδρά αρνητικά στην ελαστικότητα του πέους με αποτέλεσμα αυτή την οδυνηρή απώλεια.

Μετά κι από αυτό, μήπως αντί για τσιγάρο θα πρέπει το Hollywood να αναζητήσει ένα νέο υποκατάστατο του τσιγάρου για να συνεχίζεται η απόλαυση και μετά το sex; Η συνέχεια επί της οθόνης…